Jack and the Beanstalk

jack and the beanstalk logo
Jack and the Beanstalk er et spennende tilskudd i mengden av automater fra leverandøren Net Entertainment. De er kjente for å levere automater med en fin balanse mellom tema og funksjonalitet, og Jack and the Beanstalk er et godt eksempel på nettopp det!

Tema og grafikk

I Jack and the Beanstalk skjønner du fort hvilket eventyr du har havnet i. Historien om gutten og bønnestengelen har vært fortalt verden over, filmatisert, og nå har den også en egen automat!

Designet er godt gjennomført med et bakgrunnsbilde som viser deg bønnestengelen som går langt opp i skyene. Symbolene brukt i automaten er de vanlige 10, J, Q, K og A. Disse er sirlig utformet som om de er lagd av bønnestengler. I tillegg får du også spesielle symboler som passer enda bedre til tema. Du har lille Jack, de skumle kjempene, en geit, en øks og en vannkanne.

Etterhvert som du prøver ut spillet vil du også oppdage forskjellige Wild-symboler og Scatter-symboler. Spesielt med Wild er at de fungerer som Walking Wilds. Dette vil si at om du får Wild-symbol på hjul 4, så får du re-spins helt til den har gått ut av skjermen på venstre side, altså 4 re-spins!

Jack and the Beanstalk er en 5-hjuls videoautomat med 3 rader. Du har 20 innsatslinjer, og kan selve velge innsatsnivå (1-10) og myntverdi (0,01-0,50).

jack and the beanstalk logo og symboler

Funksjoner og bonusspill

Scatter-symbolene på denne videoautomaten er de små skattekistene. Får du 3 eller flere av disse aktiveres 10 gratisspinn. Får du 3 eller flere Scatter-symboler under disse gratisspinnene, fylles det på med 5 mer gratisspinn. Gratisspinn-gevinster med Wild-symboler blir multiplisert med 3.

Under gratisspinnene dukker det opp en funksjon som er unik for denne bonusverdenen. På det 5. hjulet kan det forekomme nøkkel-symboler, jo flere du får av disse jo større er sjansen for å vinne jackpot. Samler du 3 nøkler får du låst opp pengesekk-symbolet, samler du 6 nøkler får du både pengesekk- og gylne høner-symbol. Klarer du å få hele 9 nøkler får du en gyllen harpe-symbol. Felles for alle disse er at de fungerer på samme vis som vanlig Wild, de beveger seg altså langs hele spillvindu. Fyller du spillvinduet med alle disse Wild-symbolene kan du bare sitte og se på at gevinstene renner inn!

Konklusjon

En eventyrisk automat med morsomme funksjoner og en spennende bonusverden. Absolutt verdt å prøve seg på! Du finner den hos alle nettcasino, som for eksempel Casumo, med Net Entertainment som leverandør!