Gonzo’s Quest

gonzos quest logo
Denne videoautomaten ble lansert i 2011 av den svenske spilleverandøren NetEnt. Den ble sett på som banebrytende i forhold til innhold og funksjonalitet, og har i ettertid åpnet opp for mange andre tema-baserte automater.

Gonzo’s Quest har 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Linjene er fastsatt, men du velger selv hvor mye du vil bruke per spinn via innsatsnivå og myntverdi.

Tema og grafikk

I Gonzo’s Quest følger du sjøfareren Gonzalo Pizarro på oppdagelsesferd i det gamle Inka-riket. Her kommer du over mange spesielle symboler i forskjellige farger som man forbinder med gamle indianerstammer. Du ser også noen spennende gulldubloner, disse gulldublonene aktiverer den spennende bonusfunksjonen.

Denne automaten fungerer på litt annet vis enn det man gjerne er vandt til. For hvert spinn man foretar seg, ser man at symbolene er som steinblokker som faller ned og inn i spillvinduet. Om man vinner knuses disse blokkene, og nye faller ned oppå. Dette gjør at man kan vinne gang på gang med bare ett eneste spinn!

Mens du spinner står Gonzo selv ved siden av og ser på alt som skjer. Du hører også spennende lyder som passer til hva som skjer i spillet, og samtidig følger temaet.

gonzos quest slothjul

Effekter og bonusspill

Det som gjør Gonzo’s Quest til en ekstraordinær automat er multiplikator-faktoren som slår til for hver gang du vinner. Dette vil si at for hver gevinst du får på rad, økes multiplikatoren.

Første gevinst er da x1, andre gevinst x2, tredje gevinst x3 og etter det blir alle gevinstene du får ganget med 5. Det gir deg gode sjanser for gigantiske gevinster på bare ett eneste spinn!

Du ser også gull-dubloner fra tid til annen. Er du heldig nok til å få 3 av disse på gevinstlinjene, aktiveres bonusverdenen med navnet «Free Falls». I denne bonusverden tas du inn i et spillvindu med 10 gratisspinn og høyere multiplikator for hver gevinst på rad. I stede for 1x-5x som på vanlige runder, får du i bonusverdenen 3x-15x multiplikator på gevinstene dine.

Bonusverden med 10 spins aktiveres ved 3 gull-dubloner på gevinstlinjene, men er du heldig nok til å få de diagonalt så får du hele 20 gratisspinn!

I tillegg til alt dette har du også Wild-symboler. Dette er spørsmåls-symbolene som dukker opp, og de kombineres med de andre symbolene på brettet for å gi deg høyest mulig gevinst.

Konklusjon

En spennende videoautomat! Morsomme animasjoner og en kul bonusverden gjør dette til en automat man absolutt må prøve! Finnes hos alle casino med NetEnt spill.