Cash Spin

cash spin slot logo

Cash Spin leveres av Bally og det er en klassisk automat med fem hjul og tre rader, som gir deg 243 måter å vinne på. Dette er et spill som vi tror vil raskt ta fotfeste, da de klassiske automatene viser seg være uhyre populære i Norge. Og med sitt lykkehjul-funksjon og enkle design er ikke Cash Spin et spill som vil skuffe.

Funksjoner og bonusspill

I Cash Spin finner du wilds, og i tillegg vil du raskt finne ut at i denne klassikeren så er det pengesekker og symbolet U-Spin hjul du helst vil ha på gevinstlinjene. Disse er begge scatters med forskjellige belønninger.

Når du får 3 U-Spin wheels på gevinstlinjer 1,3 og 5 vil du få Wheel Spin Bonus Feature. Du får da ett spinn på lykkehjulet. Lykkehjulet gir så gevinster enten som penger eller freespins. Som du kan se av illustrasjonen øverst, så er der også mulighet til å vinne en jackpot på lykkehjulet. Du vil få opptil 12 freespins med dobbelt innsats av det du har i ditt opprinnelige spinn. Alle gevinster mens du er i freespin modus vil gi deg dobbel utbetaling.

Wild symbol: Dette symbolet vises på hjul 2 o g 4. Ett eller flere wild symboler erstatter alle symboler utenom U-Spin hjul symbolet og Pengesekksymbolet. Du ser mer om disse under.

U-Spin Hjul bonusfunksjon: Dette er en av to scatter funksjoner i Cash Spin. 3 av disse symbolene som vises på hjul 1,3 og 5 starter en U-Spin hjul funksjon for deg. Du får ett spinn på hjulet, og du kan vinne penger eller freespins.

Freespinsfunksjon: Freespinsfunksjonen kommer frem når U-spinn hjulet stopper på freespins. Du får da 12 freespins med samme innsats som du hadde i hovedspillet. Du kan vinne ytterligere freespins under bonusspillet (maksimalt oppnåelig er 60 freespins i en runde), og både Pengesekkbonus og U-Spinnhjul bonus er tilgjengelig.

Pengesekkbonus: 3 scattersymboler på hjul 2,3 og 4. Du vil da kunne velge 1 av 3 pengesekker, og du vinner beløpet som gjemmer sek i sekken du velger. Pengesekk-bonusgevinstene varierer fra 3 til 50 ganger innsatsen.

Oppsummering

Cash Spin er et enkelt og greit spill som vil kunne underholde selv den aller mest kresne spiller. Cash Spin spilles like enkelt på mobil som på andre plattformer, og det er dermed opp til de enkelte nettcasinoene om de legger det til på sin mobile plattformer. Vi forutser at de aller fleste vi gjøre dette og du kan allerede ta turen innom VideoSlots og prøve dette spennende spillet der.