Nå kan du vinne et kilo med gull

Guts. En grønnkledd, fløytespillende irsk Leprechaun. To gullbarrer.Et helt kilo med gull! Det er vel en besnærende tanke? Hvem kan ikke tenke seg å vinne det? Og nå kan du altså det om du har litt vinnerlykke i en loddtrekning. Det er hos Guts du får denne sjansen. Det skjer ved at du spiller på et av de mange spillene fra NetEnt. Da samler du lodd til trekningen. Det spiller ingen rolle hvilket spill du spinner på. Så om du har et favorittspill eller ikke, så er det via et spill fra NetEnt du kan vinne gullbarren på et kilo. Med minst et lodd til trekningen lever håpet om å vinne gullbarren. Du kan sikre deg lodd hos Guts gjennom hele mars måned. Deretter er det bare å krysse fingrene og håpe på at du har sikret deg Gullbilletten til trekningen.

Skaff deg Gullbilletten og du vinner gull for 300 000 kroner

Det å kunne vinne ett kilo med gull er ikke en mulighet man får hver dag. Når får du imidlertid sjansen til det om du samler lodd til den spennende loddtrekningen hos Guts. Spiller du på et av NetEnt-spillene i casinoet hos Guts kan det være at du sikrer deg Gullbilletten. Hver gang du omsetter for 500 kroner samler du et lodd til trekningen.

Ett lodd kan være nok det, men du bedrer vinneroddsene dine om du sikrer deg noen flere lodd. Loddtrekningen er jo tilfeldig og da øker vinnermulighetene dine desto flere lodd du sikrer deg. Det er mulig å samle lodd til og med den 31. mars. Og det er ingen begrensninger i hvor mange lodd du samler til trekningen den 2. april. Har du sikret deg Gullbilletten vinner du gullbarren på ett kilo. Den består av 99,9 prosent rent gull og har en verdi på omlag 300 000 kroner. Blir du den heldige vinneren av den får du den levert i en luksuriøs eske. Gravert med et unikt serienummer og et ekthetsbevis.

Få en velkomstbonus hos Guts

Som ny spiller hos Guts blir du tatt godt imot. Dette skjer blant annet i form av at nye gjester får tilbud om en tredelt velkomstbonus. Dette tilbudet er selvsagt frivillig, men velger du å benytte deg av det er det mulig å få opptil 4 600 kroner samt 30 free spins. Velkomstpakken deles ut på denne måten;

  • En bonus på 300 prosent opptil 600 kroner + 30 gratisspinn på Book of Dead på 1. innskudd
  • Bonus på 50 prosent opptil 1 000 kroner på 2. innskudd
  • En bonus på 100 prosent opptil 3 000 kroner på 3. innskudd

Setter du inn minst 100 kroner på det første innskuddet og minst 250 kroner på hvert av de to neste, så kvalifiserer du for innskuddsbonusene. Bonusene kommer med et omsetningskrav på 35 ganger. Frispinnene har ingen omsetningskrav. Vinner du med dem kan du ta ut pengene med en gang.

Til Guts